Praha

Víte, kde byste se jednoho dne chtěli usadit? Otázka, kterou si v minulosti už položil snad každý, ale jednoznačná odpověď určitě není nijak jednoduchá. Musíte si promyslet všechna pro a proti, určitě se také nabízí více atraktivních destinací. Proč si ale nevybrat zrovna Prahu 3?

Určitě má na postup do užšího finále, nic jí nechybí a je skutečně součástí velkoměsta západoevropského střihu. Každý den se děje něco zajímavého, víkendům nechybí skvělé akce. A výhodou je určitě i široká nabídka, která zahrnuje byty 1+kk nebo čtyřpokojové varianty. Plánujete početnější rodinu? Potom je nasnadě přemýšlet o větším prostoru už nyní.

Příjemné prostředí pro všechny generace

Líbí se zde mladým, ale i starším ročníkům. I za dvacet let strávených v Praze si řeknete, že vám tady opravdu nic nechybí. A velkým plus určitě je, že investice do nemovitostí je dlouhodobá. Jinak řečeno, jednou se zhodnotí i pro vaše děti, které mohou právě pořizovaný byt využít jako svůj odrazový můstek k velmi zajímavé kariéře.

Klidné zázemí je vždy plus, zvláště pokud vám bude opravdu říkat pane. Nájemní bydlení může mít své výhody, ale osobní vlastnictví je úplně o něčem jiném. Můžete v něm naplno dát prostor své fantazii. Projekt Byty Na Vackově má velmi moderního ducha, půjde tedy o skutečně nadčasové bydlení, které ocení všechny generace. Učaroval snad Žižkov i vám?

zivot na praze 3 1

V okolních parcích se báječně odpočívá

Každý už o nich jistě slyšel! Ano, Parukářka nebo Židovské pece jsou parky, které patří mezi opravdu vyhlášené. Z nového bytu to k nim budete mít doslova jen pár kroků. Velkým plus je ale také výhled z lodžií nebo malých balkonů, které se už těší na své nové majitele. Ceny bytů ke koupi na Praze 3 startují těsně pod pětimilionovou hranicí. Objevíte i vy kouzlo moderních garsonek?

   

REKLAMA

Zdraví