zdraví

Někdy jsme sami sobě zdrojem zbytečných zdravotních problémů, a to většinou kvůli nedostatečnému stravování. Nadváha je rozšířeným problémem, ale mnohdy čelíme také podvýživě, i přesto že se snažíme bojovat s nadváhou.

Nejde jen o to, kolik jíme, ale také o to, co jíme a jak. Přiznejme si, že jen málokdo dokáže dlouhodobě dodržovat přísnou dietu bez nějaké formy podpory. To platí i pro ty, kteří sportují amatérsky a potřebují optimální poměr živin pro dosažení nejlepší fyzické kondice, a to s ohledem na doporučenou energetickou hodnotu.

Nebojte se oslovit odborníky

Internet často nabízí protichůdné rady a informace týkající se výživy. Proto je mnohem vhodnější vyhledat rady u skutečných výživových odborníků, kteří vám mohou poskytnout správné informace o tom, co a kolik byste měli jíst. Společnost DietFreshMenu je jedním z těchto zdrojů, kde můžete získat odbornou radu ohledně vaší stravy. Tato firma má k dispozici vlastní experty na výživu, kteří vám mohou pomoci s výběrem nejvhodnějšího stravovacího programu pro vaše individuální potřeby. Odborníci společnosti jsou k dispozici v Brně, Olomouci a Ostravě.

Co dělá DietFreshMenu?

Jejich cílem je zjednodušit vám život. Ať už máte zájem o výrazné hubnutí, zmenšení velikosti oblečení, nebo jen udržení fyzické kondice, firma DietFreshMenu pro vás připravuje chutná, ale přitom zdravá jídla z čerstvých surovin. Můžete si sami volit, kolik jídel budete potřebovat. Kvalitní ingredience jsou základem, a proto firma vyrábí například vlastní těstoviny, noky, knedlíky i kvalitní šunky a mléčné výrobky. Kromě toho preferují čerstvé maso od spolehlivých dodavatelů a své suroviny pečlivě vybírají. Zahrnují také celozrnné pečivo a kvalitní med.

Jak to funguje?

Na webových stránkách společnosti si můžete vybrat program buď pro muže nebo pro ženy, včetně doporučeného denního energetického příjmu až do pěti porcí. Můžete si objednat například jen oběd nebo večeři, podle toho, jak to nejlépe vyhovuje vašemu harmonogramu. Jídlo vám bude dodáno zmražené v krabičkách, stačí ho jednoduše ohřát a můžete se pustit do požitkářského vaření.

   

REKLAMA

Zdraví